Sisällöstä vastaavat kokeneet kouluttajat

Niina Sauvolainen Head of Digital Insight, TNS Gallup Digitaalisen kuluttajan, digitaalisten markkinointi- ja myyntikanavien asiantuntija. Ennen työskentelyään TNS:llä Sauvolainen toimi toimialapäällikkönä Googlella sekä vanhempana konsulttina Satama Interactivessa.

Niina Sauvolainen
Head of Digital Insight, TNS Gallup
Digitaalisen kuluttajan, digitaalisten markkinointi- ja myyntikanavien asiantuntija. Ennen työskentelyään TNS:llä Sauvolainen toimi toimialapäällikkönä Googlella sekä vanhempana konsulttina Satama Interactivessa.

Timo Nurmi Strategiajohtaja, perustajaosakas, Vaikutustoimisto Zipipop Freud Nurmi on työskennellyt viestinnän ja digitaalisten mahdollisuuksien parissa viimeisen kahdentoista vuoden ajan ja ollut mukana auttamassa useita kansainvälisiä yrityksiä. Nurmella on myös useiden vuosien kokemus vaikuttajaviestinnästä erityisesti energia- ja raaka-ainetoimialoilta. 

Timo Nurmi
Strategiajohtaja, perustajaosakas, Vaikutustoimisto Zipipop Freud
Nurmi on työskennellyt viestinnän ja digitaalisten mahdollisuuksien parissa viimeisen kahdentoista vuoden ajan ja ollut mukana auttamassa useita kansainvälisiä yrityksiä. Nurmella on myös useiden vuosien kokemus vaikuttajaviestinnästä erityisesti energia- ja raaka-ainetoimialoilta.